Jeg har lavet

Carlsro Fodklinik

En præsentation af en lille klinik og dens behandlinger. Se siden i forskellige formater. Det er vigtigere end nogensinde, at en side også fungerer på mobil og på tablet. Det har jeg fokus på.

Læs om projektet

HUGF

En foreningsside for HUGF og deres aktiviteter. Se siden i forskellige formater. Det er vigtigere end nogensinde, at en side også fungerer på mobil og på tablet. Det har jeg fokus på.

Læs om projektet

6670Holsted

En præsentation af byen, dens butikker osv. Se siden i forskellige formater. Det er vigtigere end nogensinde, at en side også fungerer på mobil og på tablet. Det har jeg fokus på.

Læs om projektet

IngersZone

En præsentation af Inger og hendes klinik. Se siden i forskellige formater. Det er vigtigere end nogensinde, at en side også fungerer på mobil og på tablet. Det har jeg fokus på.

Læs om projektet

SuperStats

Siden er bygget på en stor database med statistik fra dansk fodbold. Med PHP og SQL genereres en masse forskellige tabeller.

Læs om projektet

Holsted Antenneforening

En præsentation af Holsted Antenneforening og deres produkter. Se siden i forskellige formater. Det er vigtigere end nogensinde, at en side også fungerer på mobil og på tablet. Det har jeg fokus på.

Læs om projektet

Heidi Nørgaard Machon

En lille præsentation af Heidi og hendes firma. Se siden i forskellige formater. Det er vigtigere end nogensinde, at en side også fungerer på mobil og på tablet. Det har jeg fokus på.

Læs om projektet

Den Alternative

En præsentation af Marianne og hendes klinik. Se siden i forskellige formater. Det er vigtigere end nogensinde, at en side også fungerer på mobil og på tablet. Det har jeg fokus på.

Læs om projektet

Susanne Ravn

En præsentation af Susanne og hendes klinik. Se siden i forskellige formater. Det er vigtigere end nogensinde, at en side også fungerer på mobil og på tablet. Det har jeg fokus på.

Læs om projektet