Behandlinger

Behandlinger

Jeg vægter afspændtheden højt i min zoneterapi fordi kroppens selvregulerende og selvhealende evner bor i et nervesystem der bedst kontaktes og stimuleres og aktiveres når musklernes nervesystem er afspændt. Når kroppen er i dyb hvile, med andre ord. En hviletilstand som man ikke altid opnår under søvnen fordi kroppen, af een eller anden grund, kan have "glemt" evnen til at afspænde.

Den evne kan genlæres, og det er bla det, der er mit ærinde med zoneterapien. Et afspændt nervesystem kan også kaldes et "nul-stillet" nervesystem, og et nulstillet nervesystem kan genoptage sine funktioner påny i et mere hensigtsmæssigt og ideelt og harmonisk samspil.

Zoneterapi hos mig er meget inspireret af kropsterapien (Rosenmetoden og BevidsthedsBerøring mfl.) og som klient oplever man at komme i rigtig god kontakt med hele kroppen og man opnår meget større kropsbevidsthed. Jeg udfører med andre ord KROPSTERAPI vhja zoneterapien.

 

En session

Lad mig forsøge at beskrive hvorledes en session ofte forløber;

Som regel har jeg talt med kunden før første session, og er rimelig vel informeret om hvad der skal arbejdes med. Alligevel plejer vi altid lige at sidde og tale lidt sammen før vi begynder på selve zoneterapien. Dels om problematikkerne, dels om zoneterapien mm. Desuden skal der ved første konsultation udfyldes en "Samtykkeerklæring". Under selve zoneterapi delen taler vi til gengæld ikke meget sammen fordi ord kan forstyrre den kropslige bevidsthed.

Zoneterapi hos mig tager som regel mindst 1,5 time pr gang. Jeg er grundig og mine kunder nyder, at der er god tid og de oplever gode resultater bla fordi "vi lader tiden gå lidt i stå". Jeg holder en lav timepris så det bliver ikke dyrere, selvom det tager længere tid.

Første gang du er her, bliver du guidet, så du lærer at være klient og derved opnår du resultater og at blive afspændt allerede under første session. Jeg taler dansk, således forstået, at jeg har afmystificeret "YIN og YANG" begrebene så det, der bliver talt om, giver genkendelig mening.

Jeg anbefaler altid klienten til at køre hjem og drysse og hygge i timerne efter en session. Det siges, at en behandling fortsætter HØJ aktivt i op til 12 timer og på et lavere niveau i flere dage. Derfor er det godt at have indlagt god tid til denne kropslige efterbalancering. Så får man noget for pengene dvs så hjælper man løsninger på vej hurtigere.

Efter en session er det almindeligt, at kroppen føles meget afspændt, hvilket for nogen kan være uvant og måske også lidt svært at være i. Det kan være en god ide at sove en times tid efter sessionen. På den måde lærer man måske nemmest og på smukkeste vis at være i afspændtheden og at holde sig selv og kroppen afspændt, hvilket som sagt fremmer de gode resultater.

Jeg anbefaler altid 3 sessioner, for at sikre resultater. Så kan vi altid annullere den sidste, hvis vi vurderer, at der ikke er brug for den. Eller jeg kan foreslå en anden dygtig behandler som er en større specialist til din problemstilling.

Hvis du har lyst til at læse mere kan du gå til afsnittet Livsstil og filosofi hvor jeg vil gå mere i dybden med hvorfor og hvordan og hvorledes.