Om mig

Om mig

Mit navn er Inger Biltoft, jeg er født i 1961.

Allerede i begyndelsen af 1980'erne var jeg i gang med zoneterapi uddannelsen. Jeg gennemførte den dog ikke.

Dels fordi den dengang ikke var så veltilrettelagt, dels fordi jeg måske ikke helt havde diciplinen og måske også fordi jeg ikke fik megen ros og støtte fra mine omgivelser for mine fornemmelser for alternativ behandling. Dengang var det stadig ret nyt, hvorimod det i dag er langt mere anerkendt blandt alle.

I år 2000 gik jeg så endelig i gang igen og fik i 2003 papir på min zoneterapi. Således har jeg i mange år været bekendt med og optaget af alternativ behandling og naturlige løsninger på sygdom og fortrædeligheder der rammer de aller fleste af os.

At løse helbredsproblemer ved at tænke logisk og ved at samarbejde med kroppens egne selvhelbredende kræfter og at forebygge sygdom og lidelse er min helt store interesse og jeg har efterhånden fundet frem til nogle vejledninger, der er både enkle, logiske og meget overkommelige. Vejledninger uden varige kosttilskud og uden fremmedartet mad fra specialforretninger. Ofte er det blot ganske få tiltag der skal til, for at ændre på sundheden, og disse tiltag kan sagtens tilpasses hverdagslivet.

Jeg har selv været klient og har ligget på mange brikse og har fået løst rigtig mange problemer vhja zoneterapi og anden kropsterapi. Ligeledes har jeg også fået løst rigtig mange udfordringer vhja enkle livsstilsændringer.

Zoneterapeut på fuld tid

Jeg har opsagt mit deltids-job hos DSB hvor jeg i små 14 år har arbejdet som togfører. Et job jeg har været glad for og hvor jeg har lært meget. Forinden arbejdede jeg som tjener. Desuden har jeg også arbejdet indenfor industrien som fabriksarbejder. Nu ønsker jeg at have hele mit fokus på min klinik og min behandler funktion hvorfor jeg 'har taget springet' og er blevet fuldtids zoneterapeut.

Udover min Zoneterapeut uddannelse, har jeg deltaget på mange andre kurser indenfor alternativ behandling. Feks. i grundkurser og intensiv kurser indenfor Rosenmetoden og Bevidstheds Berøring, The Bars, forskellige workshops, Eksistentiel Anatomi kurser, Open Medicin kurser, Øreakupunktur uddannelse, Reiki healingskurser, samt adskillige efteruddannelses kurser for zoneterapeuter oma.