HENRIK VINDING

Jeg laver hjemmesider

Bliv set … Bliv husket

En hjemmeside…

skal være flot, overskuelig, brugervenlig og søgevenlig. Jeg designer. Jeg koder. Jeg SEO’er. Du bruger tiden på det du er bedst til.

Skal du være til stede på de sociale medier? Det afhænger helt af dine behov og kunde-gruppe. Jeg kan hjælpe dig med at sætte det op, og integrere fx. Facebook eller Instagram på din side.

Er det dyrt? Alt er relativt! • Jeg laverJeg koster

Sæt strøm til

Alle er der. På nettet. Men ikke alle er der ret godt. Du skal være der. På den gode måde. Du skal ses. Huskes. Findes. Lad mig hjælpe dig.

På alle skærme

Mobilen bruges mere og mere. Derfor skal din side selvfølgelig være optimeret til alle platforme. Det har jeg stort fokus på.

Vær social

Sociale medier. Du sukker? Facebook. Instagram. SnapChat. YouTube. Hvad skal du bruge? Hvad skal du ikke bruge? Jeg hjælper!

Seneste projekter

JEG

Jeg er Henrik Vinding. Jeg er et lille en-mands-firma, der primært laver hjemmesider for mindre virksomheder og foreninger. Du snakker kun med mig. Du drukner ikke i en stor salgsafdeling, hvor du snakker med en ny hver gang. Jeg giver dig nærhed og personlighed.

VI

Det er vigtigt for mig at du er med hele vejen. Vi tager en snak om dine ønsker og behov, og ud fra det laver jeg et oplæg. Derfra arbejder vi os sammen frem til målet.